SmashBox Makyaj Okulları 1. Eğitim Programı- Mükemmel Tuval Uygulama Aşamaları

kızzlaaar geçtiğimiz cumartesi günü Capacity Douglas mağazasında Smashbox markasının makyaj eğitimleri vardı. Sevgili @shewolf.beauty ve @chunlibeauty ile beraberdik. çook keyifli bir etkinlik günüydü. 

Sevgili esra öner bize mükemmel ten makyajının inceliklerini gösterdi. bende aklımda kalanları sizinlede paylaşmak istiyorum. eğitim programında kullandığımız ürünleri tek tek sırasıyla paylaşıyorummm :)  keyifli okumalarr :) 

İlk Aşama Cildi Makyaja Hazırlama

-cildimizde makyaj varsa It's a Wrap Makeup Remover ile temizledik


Baz olarak,



 Cilde Primer Water sıktık. (benim en en sevdiğim ürünler arasında.  cildi canlandırıyor, ferahlatıyor, tazeliyor. bence harika bişey)


ikinci olarak Pore Minimizing gözenek küçültü baz uyguluyoruz.


Göz kapaklarına 24 saat kalıcı Göz kapağı bazı sürüyoruz. ( İki göz kapağı için mercimek büyüklüğü yetiyor ve bence buda çok başarılı ürünler arasıda ) 


 Son olarak göz altlarınada Photo Finish Hydrating Under Eye Primer uyguluyoruz. 

İkinci Aşama Kapama İşlemi 

Makyaj bazları ile hazırlanan cilte Smashbox Camera Ready bb water uygulandı. Bu ürünü parmaklarımızla tampon hareketlerle cilde dağıtıyoruz. Bu ürün ile cilt tonumuzu eşitliyoruz.

Göz altları için BB Cream eyes ile aydınlatıldı. göz altı aydınlatılırken gözün iç köşesinden başlayarak dış kısmına doğru fırça ile dağıtıyoruz. Daha sonra yine parmaklardan yardım alarak kalan ürünleri dağıtıyoruz. Bu smashbox'a özel ''uplighting'' tekniği. 


Gerek görülen yerlere fondöten fırçası ile Studio skin Foundation uygulanarak tamamen kusursuz cilt görünümü elde ediliyor.  (çok çok yoğun bir kapatıcılığa sahip )


Sabitleme İşlemi 

Fan Brush kullanarak tüm yüze hafifçe pudra uygulanır ve makyaj sabitlenir.


Makyaja başlarken kullandığımız Primer Water son aşamada yine kullanıyoruz. 


 Smashbox makyaj okullarının ilk eğitimi olan mükemmel tuval uygulama aşamaları bu şekildeydi 
bir sonra ki yazıda görüşmek üzere :))










0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

İzleyiciler

Abone Olun

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner