Yaza Merhaba Diyoruz part 1 :)

Herkese selamlaaar :) Uzun süredir aktif olduğum instagramdan sonra açtığım blog için özel bir yazı ile başlangıç yapmak istedim. İlk yazımı umarım keyifle okursunuzz :)) 

Geçtiğimiz 5 haziran günü Sultanahmet Cafe La Galera'da  çok güzel bir etkinliğe imza attık. Toplamda 11 blogger'dık. Bir çoğumuzun ilk etkinliği olsada çok başarılı ve keyifli geçti. Hemencecik günün kısa özetini ve etkinliğe temsilcileriyle katılan markalardan bahsedicem. 

başlamadan önce etkinlikte beraber olduğum arkadaşlarımı sizlerle de paylaşmak istiyorumm :) 

@blogbybuse1 +GamzeEksi @tugceninkaleminden @nilsungu @cilekkokulublog 
@blogbyhazel @özlemindünyasından @bloggerbyselin @ek.beautycare @truestchoice veee benn :) 



İlk olarak bahsetmek istediğim #yazamerhabadiyoruz.
Etkinliğimizde giydiğim elbise koton markasına ait. 
Koton'un sponsorluğunda taşıdığım bu elbise için teşekkürler. 


Etkinliğimizde bizi kırmadan istediğimiz gibi özenle hazırladıkları pasta için Emirgan Sütiş'e çook teşekkürler. Pasta İnanilmaz lezzetli ve taptazeydi. 


LR health & beauty  temsilcisi Sevgili nevra marka ve ürünler detaylı bilgiler aktardı. 
Çalışma düzenleri ve iş ortaklığı hakkında sohbet ettik. Aynı zamanda ürünleri deneme fırsatımızda oldu.

 
Tabii ki Zeitgard Antiage cihazı bende denedim :) 


sevgili nevra bize micro silver diş macunundan hediye etti. Ayrıca çekilişlede 2 arkadaşıma tırnak bakım ürünlerinden oluşan keselerden verdi :) 



mava'ca tasarım ve pembelim design'da  canvas tablo, amerikan servis ve bannerlarıyla bizimleydiler :) 


golecha hint kınası temsilcisi dünyalar tatlısı ayşe hanım'a bayıldıım :) etkinliğimizde  çeşit çeşit kına ve şambonlar hediye etti bize çook teşekkkürler :))


Beauty Key temsilcisi pelin hanım bizler için yeni çıkan 3D yüz maskelerini tanıttı. denemek için sabırsızlanıyoruumm :)) 


naturalse markası %100 doğal saç bakım serumlarını tanıttılar. Sunumları o kadar ilginç geldi ki hemen sizinlede paylaşmak istiyorum. Serumun içeriği o kadar saf ki içeçeklerinin içine tatlandırıcı olarak kullananlar varmış. denemedim ama ürüne olan merakım fazlasıyla arttı :) 


Ve en merak ettiklerimden biri bodyography butik makyaj markası. Marka Türkiye pazarında henüz çok yeni fakat amerikada fenomen makyaj markaları arasında. Ülkemize bu markanın gelişi ise ars kozmetik (kozmotek ) tarafından oldu. 
Bodyography'nin ülkemizde katıldığı ilk blogger buluşma etkinliği bizimle olmuşş :) 
Marka ve ürünleri hakkında detaylı bilgi ilerleyen postlarda derince bahsedicem :)) 


Eveet etkinliğimizde bizimle buluşan marka temsilcileri bu şekildeydii :) Şimdi etkinlik günümüzden bir kaç kare fotoğraf paylaşmak istiyorum :) 


O'juvi hepimiz için en güzel kokularından birer paket yollamış çook teşekkür ederizz :) bendeki koku ''Selen'' o kadar hoş bir kokusu var ki bayıldıım teşekkürler :)  


Renaissance Florist By Kadir Yıldırım hepimiz için özel hazırlanmış gül demetleriyle bizi çook mutlu etti. günün en güzel başlancığı kesinlikle herkesin güllere kavuşmasıyla başladıı :) 


Ayakkabı sponsorumuz Shoetek markasıydı. Ayakkabılarıma bayıldım. Tüm etkinlik günü ve sonrasında, kutlama yemeğinde, kısaca tüm gün ayağımda topuklu ayakkabı yokmuş gibi rahattı. 



Talia Natural hepimizin saç-cilt tiplerine göre özel paketler hazırlamışlardı. Denemek için sabırsızlanıyoruum :) 


Revox markasını çok severek kullanıyorum. Etkinlik gününde ben ve arkadaşlarım için  birer paket at kuyruğu şampuan ve kremi göndermişler. Teşekkürler... 

VEE DİĞER SPONSORLARIMIZZ..












Teşekkürler...

-Note, GoldenRose, Flormar, Deina, Zümrüt Kozmetik, Biota59Elements, Mediwel, Bebak, Moshos Garden, Kalyon, Rituel de Beaute, Splat, Ogobongo, Lux Pamuk, Revox , Lesoleil, Selin Kolonya, Fitnut&Organiksatınal,  HC Hair care, Norm bitkisel, Naturalse, Sun Brown, Veronique , Binboğa Bal, Yoko, Nobren Parfüm, Sosyopix,   Esrarengiz Bahçe, Farmasi, Vissmate, Sercheshop, Kurabiyecigeldi, LR, Enjoy Sun Screen, Kupa Kızı Butik, Koton, Shoetek, Emirgan Sütiş, Cep_Case, Cecile, Krispi kreme, Fruit Flowers, Bake and More, Kozmotek,    Thalia, Ojuvi, Kalemlik.com, Golecha hint kınası, Dermokolik, Renaissanc Florst, Bamesu, Maveca Tasarım, Pembelim Design...






0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

İzleyiciler

Abone Olun

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner