Gratis Watsons 27-30 Ekim Alışveriş Festivali +H&M Kozmetik +Eve Shop


Gratis ve Watsons mağazaları ara ara (2 ayda bir) indirim yapar oldu. Uzun süredir merak edip almak istediğim ürünlerin listesini hazırlamış bu indirimi bekler oldum. Gün gelince koşa koşa Mall of istanbula gittim. Veee şok şok! listesinin başta gelen ürünleri ya bitmişti ya da indirime dahil değil. (indirimsizleri almadım biri dışında) Nasıl can sıkıcı bir durum tahmin edersiniz :(

*Yaptıkları aslında  harika bir satış politikası. Heyecanlaa gidiyorsunuz istedikleriniz yok ee gelmişken elim boş dönmeyeyim diyor bir kaç parça alışveriş yapıyor en az 100tl'den oluyorsunuz :)

neyseee yine çok dert yandım :) aldıklarıma geçelimm :) Baştan söyliyim listemdeki ürünleri aldım. Pamuğa mendile para vermedim bu sefer :)

İlk olarak Gratisten başlayalım 


 The Balm Overshadow


Bu toz pigmentlerin indirime girmesini bekliyordum fakat biri istediğim renk değil. No Money, No Honey rengi tam istediğim fakat diğer If You're Rich I'm Single rengi gratiste çalışan kızın yanlış rengi vermesinden kaynaklandı, olsun kötü değil sevdim bu rengide. 
indirimli fiyatı 17 tl. 

üstteki renk no money no honey, alttaki ıf you're rich ı'm single

altına baz kullanmadan tende duruşu bu şekilde tek kelime ba-yıl-dıımm! 


The Balm Batter Up 


moonshot
The balm'ın bir kaç ay önce ülkemizde satışa sunduğu kalem far. pigmentasyonu ve kalıcılığı çok başarılı. testeri en temiz buydu diğerleri resmen kemirilmiş olduğu için deneyemedim :( sadece bu renkle mağazadan ayrıldım. Aklımda birkaç renk daha kaldı ama emin olamadığım için alamadım. 
bu ürünün indirimdeki fiyatı 26,90. 



böyle şirin mi şirin bir rengi var :) 
böylelikle gratis alışverişimi bitirdim :) 


Watsons alışverişim


Nip+Fab Glycolic fix 



Çook merak ettiğim hakkında çok güzel yorumlar okuduğum cilt temizleme pedi. Vaadleri cilde aydınlık kazandırmak,  yenilemek. 
mağazada indirimli etiketi olmasına rağmen, tamamen o an dikkatsizliğimden tutarı ödeyip mağazadan ayrıldım. eve gelip jelatini açtım ve sonrasında fişe bakmak aklıma geline aslında çok geç olduğunu anladım. Hiçbir şekilde indirim uygulanmamıştı. Bu durumu neden bu kadar taktın derseniz, yeni deneyeceğim bir ürün için her zaman indirimleri beklerim ne de olsa acelem yok ve eğer beğenmezsem verdiğim paraya acımam düşüncesindeyim neyse olan oldu artık :)

birde Rimmel london markasının çook severek kullandığım match perfection concealer'i 11 veya 12 tl'ye düşmüştü hemmen yedekledim :) 
görselin fotoğrafını görmek isterseniz birkaç post öncesinde watsons alışveriş yazıma tıklayarak bakabilirsiniz :) 

H&M kozmetik alışverişim 


İlk olarak şunu söylemek istiyorum, h&m birçok kozmetik amaçlı üretim yapan, piyasada satışta olan  markadan çoook daha başarılı kozmetik ürünler satışa sunuyor. Giyimden ev tekstiline ayakkabı, aksesuar gibi çok yönlü, yeni yeni atılım gösterdiği kozmetik sektöründe başarısı göz ardı edilmeyecek durumda. 


2 adet kaş kalemi aldım. denediğimde yapısı çok hoşuma gitti kalemlerin fiyatı 9,90 tl. 


kalemlerin renkleri


Yumuşacık acı kahve göz kalemi bununda fiyatı 9,90 tl. 



Son olarakta harika bir göz kalemi daha,  fiyatı 12,99 tl 

kalemin tenimde duruşu 



*H&M kalemler için şunu söyleyebilirim yapı olarak çok yumuşak, pigment olarak çok yoğun, kalıcılık ise çok başarılı. 

 Eve Shop 


Ülkemizde satışa sunulduğu gibi biten, watsons ve gratislerde adeta mücevher gibi korunan aman bana kalmaz diye yedekleri şimdiden yapılan ün'ü gezegeni aşmış 2 adet concealer satın aldım :) 

hem light hemde nude rengini satın aldım çünkü malesef testeri henüz ülkemize ulaşamamış :(  hangi rengin bana uyacağını tam tahmin edemedim. 
gratiste sordum 30 tl watsonsta aynı şekilde son olarak girdiğim eve shopta 17 tl olduğunu duyunca aldım. 

yukarıdan aşağı light, nude

eve shop mağazasında uzun süredir aradığım uyguna bulduğumda çok sevinerek aldığım bir şey daha var ama onun için ayrı bir post gerekiyor :) 

benim alışverişim bu şekilde umarım sıkılmadan okumuşsunuzdur :)
sevgiyle mutlu kalın :) 







0 yorum:

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar

İzleyiciler

Abone Olun

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner