Bitenler 1 :)

Herkese kocaman selamlar bir kaç gündür taşınma telaşımızdan dolayı Blog'ta ve İnstagram'da pek aktif değildim.
 Aslında bitenler yazısı yazmayı epeydir düşünüyordum fakat bir türlü toparlanıp yazamamıştım. 
Taşınma telaşından fırsat bulduğum bi zaman kafamda dağılsın dedim ve yazdımm :) 

Bitenler aşağıda bakalım hangisiyle sonsuza kadar vedalaşıyorum hangisi bitsede yenisiyle yola devam edicem :)



Neutrogena- Visibly clear 


Neutrogena arındırıcı yüz temizleme jelini arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım. Burnumdan ameliyat olduğum için burun üstü ve çevresinde aşırı yağlanma söz konusu, dokunamadığım ve aşırı hassas olduğu içinde hiçbir müdahalede bulunamıyordum. Arkadaşımda benzer bir ameliyat geçirdi ve benimle aynı sorunları oda yaşıyordu çok memnun olduğunu söyleyince bende denemek istedim. 
Fakat ben hiç beğenmedim. Yeterli bulmadım, çok kez şans verdim farklı zamanlarda tekrar tekrar denememe rağmen bende hiçbir etki göstermedi. barı azcık etki etseydi :(
kendimi avutucak bir sebep bulamadım malesef bitmesini beklemeden yollarımızı ayırdığım bir ürün olucak. üzgünüm bebeğim bizimle değilsinn! 

Flormar- Nail dryer 


İlk çıktığı günden beri ayrılamıyoruzzz. Birçok markadan çok fazla oje kurutucu denedim. (Yağlısından tutun her çeşitini) ama renk soldurmadan, vıcık vıcık yağlı his olmadan en fazla 2-3 dk ojeler tamam. fırça darbesi yok, kokusu ağır değil. Benim çok severek kullandıklarım arasında. Daha iyisi çıkana kadar seninle yola devamm :) 

Garnier- Express göz makyaj temizleyicisi 


Şuan her yerde, her bloggerin dilinden elinden düşüremediği garnier makyaj temizleme serisinden Express göz makyaj temizleyicisi 
Bu markanın diğer temizleyicilerini kullandım çokta memnun kaldığım oldu ama sen benim için bir hayal kırıklığısın. Kokusu çok kotu nasıl tarif etseemm makina yağı benzetmesi tam olabilir öyle bi koku ve öyle bir etki vıcık vıcık yağlı. Yıkasamda yüzümden geçmeyen bir yağ iyyy! İlk kullandığım zamanlarda böyle bi sorun yaşamamıştım. Birkaç hafta geçti ve aman allahım ya biri bana komplo düzenledi yoksa bu nedir? Kullanma talimatı vardı ben mi uymadım. Kapağını açık bıraktımda mı bozuldu veya buz dolabında falan mı saklamak gerekiyordu da ben uymadım bilmiyorum. komikleştim biliyorum ama durum bu. Eee niye dibini gördün derseniz çabuk bitsin diye boll bol yarısı pamuğa yarısını lavoboya dökerek kullandım. 
Unutmadan birde göz yakma durumu var ve kirpiklerimi hatrı sayılır derecede dökmeside cabası!
Üzgünüm beybii  bizimle değilsiin :(

Sephora- Perfection Fondöten


Yaklaşık 1-2 senedir sürekli olarak kullandığım fondötenim. kapatıcılığı çok iyi rengi tam tenime uygun. cildime asla sivilce yapmıyor kısacası benim için efsaneler arasında zaten şişenin halinden de belli oluyor :) 
Senede yalnızca 3 ay (yazları) kullanmıyorum. Bronzlaşan tenimde fondöten kullanmayı sevmiyorum gerek görmüyorum.
onun dışında bittikçe seninlede yola devaam :)  
*dip not :) Sephora markalı ürünlerde dev indirim vaar tam zamanında valla işi gücü bırakıp yarın gidip yedeklicem ihtiyacı olan beybilere duyuruluur :) 

Beauty key- yüz maskeleri 


Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. Beauty key markasıda bizimle beraberdi.



Salyangozlu ve Aloe vera özlü maskeleri duştan sonra dinlenmiş cildime uyguladım. kullanımı rahat, yüze tam olarak oturuyor ve çook güzel nemlendirdiğini söylemek istiyorum. Cildi geriyor ama rahatsız edicek bir gerginlik değil tam ayarında.
sevdim çünkü sivilcede yapmadıı :)
 ee tüm isteklerimide karşıladığına göree bittikçe yenilenicekler arasındasın beybiii :)

Dermokil- Kil etkili temizleyici maske 


İlk kullanmaya başladığım zaman severek kullanıyordum. fakat zaman geçtikten sonra yetersiz kaldığı kanısındayım. Sanırım bu tarz ürünler tek kullanımlık paketlerde daha verimli oluyor. Bu tarz ambalajlı kil maskeler bir süre sonra bozuluyor. Malesef bitmeden çöpe gidiyorsun beybii :(

İpana- Clinic line


Dişlerimde çoğu zaman hassasiyet yaşıyorum ve bu zamanlarda naneli ağır yapılı macunlar beni çok rahatsız ediyor. Böyle zamanlarda daha yumuşak olduğunu düşündüğüm macunları tercih ediyorum. Bir daha alır mıyım? alırım, fakat o kadar çok macun birikti ki elimde önce onları kullanmak istiyorum. :)

Deodorantlaaarr :)


Malum yaz aylarındayızz. Sabah akşam günde 2 kez duş alsakta güneş, nem, bayıltıcı sıcaklar hemen terlememize sebep. Hem kendimiz hemde çevredeki insanların burun sağlığı için bol bol tüketelim emi :) 


Bence deodorant seçiminde fresh kokular tercih edilmedi. Eğer çiçek kokularını çok seviyorsanız nivea double effect tavsiyemdir. Benim favori deodorantlarım, hafif rahatsız etmiyor. yaz kış demeden sürekli bu ikiliyleyimm. He birde roll-onlar var henüz bitmediği için yazıma eklemedim sanırım bir dahaki bitenler yazımada bitmiş olurlar :) 

Gillette- Satin Care 


Bitmedi! Ama çöpte!
Neden mi ?
Bir gün sonra olan lazer epilasyon randevumu son anda hatırlayınca koştum yine gratise. Koşmaz olaydım. Aaa bu neymiş yeni miymiş hemen denemeliyim diye aldım. Denedim de bu ne sevimsiz yakıcı acı verici bişey yandım yandım! jileti sürdüğüm yer yandı. O günden sonra bir daha elimi sürmedim. fotoğraf çekmek dışında şuan hangi çöptedir bilinmezz. Aman benden uzak bir daha aslaa!

Jil Sander - Sport 


Tam bir yaz kokusu...
Türkiye'de masesef artık satılmıyor, ama yedeğini bulduummmm :)
inanilmaz mutluyum :) 

Clinique- Custom-Repair moisturizer


Parfümsüz, alerji testinden geçirilmiş akıllı krem.
ciltteki problemlere göre etki gösteriyor. 
bana sephora alışverişimde denemem için verilmişti.
bitirdim ve çok memnun kaldım. 
Sabah yüzümü yıkadıktan sonra uyguluyorum. yağlı bir yapısı yok.
bende renk eşitsizliği vardı bundan dolayı denemediğim ürün kalmamıştı. 
ben buna iyi geldiğini düşünüyorum.

Estee Lauder - advanced night repair göz kremi  


Tam bir Estee Lauder delisi olarak bunları denemesem olmazdı. 
Yine Sephora'dan verilmişti üstelik 2 adet. Biri bitti buda diğeri. çok azıcık kaldı. 
Gözlerim hiçbir zaman ne şişer ne morardı bembeyaz desem yeridir fakat geçirdiğim ameliyattan sonra malesef göz çevrelerimde geçmeyen kapanmayan morluklar oldu. bu ürünün bir nebze işe yaradığını düşünüyorum. Bir daha alır mıyım kararsızım çünkü denemek istediğim bir ürün daha var ve onunda hakkında çok güzel yorumlar aldım ne olduğu sürpriz olsun denedikten sonra bahsetmek istiyorum  :) 

Estee Lauder - Advanced Night Repair 


Bence 20 yaşını geçmiş her kadın gece kremi - serumu kullanmayı alışkanlık haline getirmeli dedirten ürün.
Anında cildim emiyor ve bıraktığı etkiyi çok sevdim. 
Hiçbir şekilde cildimde sivilce sorunu yaşamadım. 
Alır mıyım kesinlikle evet :)



sanırım birazcıııık uzun bir yazı olmuşş umarım sıkılmadan okumussunuzdurr :))







1 yorum:

Popüler Yayınlar

İzleyiciler

Abone Olun

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner