Benefit Benetint yanak ve dudak renklendirici

Herkese kocaman mutlu günler millet :)

Ne harika bir pazar değil mi :) Şubat olmasına rağmen sanki yazdan kalma bir gün gibi :) 
Bugün blogumda anlatma istediğim ürün Benefit markasının Benetint'i.


Nedir bu ?
 Benetint 12.5 ml'lik sıvı formda, yoğun gül kokusuna sahip kırmızımsı koyu pembe gibi bir renkte dudak ve yanak renklendirici. 


Nasıl kullanılmalı ?
sıvı formda ve hemen sabitlenen bu ürün dudaklar için fırça aplikatörüyle uygulanmalı. Fakat yanaklar için ne sünger ne fırça kesinlikle parmaklar yardımıyla dağıtılmalı. çok kalıcı süngerde direkt emiliyor fırça ile uygulamada uygulandığı yere direk yerleştiği için en doğal görüntüyü parmaklarla sağlıyorsunuz. 



Yanaklarda 
Duruşu inanılmaz doğal sanki spor yapmış, koşmuş, soğuktan uşumuş veya utanmışta yanaklarınız kızarmış gibi bir duruşu var.



Dudaklarda 
Sahip olmak istedğiniz dudak rengi gibi( şimdi hiç birbirimizi kandırmayalım kızlaar :) herkes canlı ve hafif kırmızılığı olan dudaklara sahip olmak istiyor) . Nasıl derseniz hani dudakların peeling ile sahip olduğu o kırmızılığı var ya bun ürünle o etkiye sahip olabilirsiniz. 




Peki kalıcığı nasıl ?

Kalıcılığı şaşırtıcı derecede yüksek. Bulaşma dağılma durumu zaten yok. sadece uygulama yaparken yanaklarda çok hızlı ve pratik olmak gerekiyor, hemen sabitlenen birşey çünkü. Unutmadan şunu da eklemek isterim uyguladığınız parmaktan ne yaparsanız yapın çıkmıyor haberiniz olsun :) hafif kırmızılığı kalıyor  :)



Muadili olmayan bir ürün olduğunu düşünüyorum. Bazı zamanlarda memnun kalmayanlarıda duydum ama neden ? çünkü yanlış uygulamaktan! dediğim gibi uygulama yaparsanız kesinlikle memnun olunmayacak bir ürün değil :) 

Yazın plajda doğal duran dudaklar ve yanaklar kışın al al olmuş yanaklar
 kısaca sadece yazın veya sadece kışın kullanılan mevsim ürünlerinden değil :)

Doğallığı sevenler veya doğal duran bir ürünüm olsun isteyenler koleksiyonuna eklemeli! 

Umarım yazımı keyifle okumuşsunuzdur :) ürün ile ilgili benim atladığım veya merak ettiğiniz birşey olursa lütfen yorum olarak bırakın veya bana mail atın en kısa sürede cevaplandıracağım :)
Ayrıca beni instagram'dan da takip edebilirsiniz arama bölümünden --- stilimmutluluk --- yazarak ulaşabilirsiniz :) 

Sevgiyle, Mutlu kalın :)








1 yorum:

  1. Çok hoş görünüyor güle güle kullan ^^ bu arada blogunu yeni keşfettim takipteyim, bana da beklerim. :))

    YanıtlaSil

Popüler Yayınlar

İzleyiciler

Abone Olun

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner